Logitech C920 Drivers Download

Kuva-ala lävistäjän suunnassa: 78 astetta. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Tiedot Seller Corsair Memory, Inc. Info Mitat. Tummassa teemassa sivun vaaleat alueet näkyvät tummina, jolloin katselu on miellyttävämpää pimeässä. Parannettu synkronisointi Se oli tekniikka, joka eliminoi kuvien repeytymisen ja disinformaation peleissä ja poisti V-Sync-asetuksen, jolloin voit pelata pelejä paljon sujuvammin. USB 2.

Logitech QuickCam IM QuickCam ohjelmistot lataa ilmaiseksi (ver. 11.­0)

Logi Tune -verkkokameraohjelmistolla voit säätää asetuksia, kuten zoomausta ja kuva-alaa, jotta näytät aina edustavalta. Turn your phone into a webcam in minutes: 1. Tuloksena on luotettava teräväpiirtokuva neuvottelupuheluissa. Minton MWC -verkkokameraohjain on Windows 7- Tällä tavalla voit seurata chattia ja kommunikoida seuraajiesi kanssa lähettäessäsi kanavia, kuten YouTube, Twitch ja Facebook.

logitech c920 drivers download

Suositut Logitech PC-kamerat -ajurit:

Nvidia GeForce Driver Nvidia on johtanut grafiikkakorttimarkkinoita useiden vuosien ajan, ja tästä syystä yli puolet Viisielementtinen lasiobjektiivi takaa terävät ja selkeät värit, ja automaattitarkennusta säädetään sujuvasti ja tarkasti, mikä tarjoaa yhtenäisen ja tasaisen videokuvan. Nyt voit käyttää Radeon Chilliä peleissä Vulkan-infrastruktuurilla. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Kehittäjä Corsair Components, Inc. USB-A, plug and play. Hanki Cs ja Litra Glow -pakettisi, joka on saatavilla vain osoitteesta Logitech.

driver scarlett solo windows 10

Logitech HD Pro Webcam C ohjainten lataus Windows 11, 10, 7, 8 (64/32 bit) -versioille

Upea ulkoasu on taattu kokouspuheluissa ja demojen äänenlaatu viimeistelty. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Muita tältä kehittäjältä. Verkkokamerassa on kaksi mikrofonia, yksi kameran kummallakin sivulla, joten sillä tallentaa realistista ääntä useasta suunnasta — äänesi kuulostaa kokouspuheluissa luonnolliselta ja selkeältä. Saatat pitää myös näistä.

Sandberg USB Webcam P HD ()

But it did work. Kiinnitettävä suojasuljin suojaa objektiivia ja turvaa tarvittaessa yksityisyytesi. Katso lisätietoja kehittäjän tietosuojakäytännöstä. Enintään yksinkertainen. Käännä tuotetta hiirellä. AMD-näytönohjaimen ajurit, jotka voit ladata ja käyttää ilmaiseksi tietokoneellesi, saavat monia uusia ominaisuuksia uudella Adrenalin Edition -versiolla. However, you can get around this by clicking write a review in the app and then simply hitting cancel on the review and it will still allow you to use the front facing camera.