Liverpool Villasukat Ohje

Isoäidinneliövillasukat Jonnan koukkuja · Liverpool villasukat ohje tästä on paljon iloa ja lämpöä pikkuisille! Mulla ihan hyvin, aamukahvi on juotu ja ensimmäinen sukka neuletauon jälkeen alkaa olla jo valmis Ohje löytyy facebookissa ryhmässä Villasukkarakkautta Jon sukat. Näissä sukissa pientä twistiä tuo ohjeen muunneltavuus.

Seitsemän veljestä lankana. Noh, siitä se ajatus sitten lähti. Se on jännä tunne, kun tulee vain jostain se fiilis ja intuitio. Tänään pääsivät jopa jalkaan, kun Liverpoolin peli pyöri telkkarissa. Villasukat nyöreillä Elengiina ·

liverpool villasukat ohje

Tunnisteet

Palapeli-villasukat kiEMura · Käsityölangat: 7-veljestä, punainen ja keltainen. Nimittäin Sydämet -villasukkaohjeen! Tunnisteet: neulominen , villasukat. Joka neljäs silmukka sai lankapätkän.

claude monet taschen

Lumoava Tekstiilityö: Liverpool-villasukat

Löysin netistä kyseisen Liverpoolin kuvan liverpool villasukat ohje latasin sen ohjelmaan. Idean näihin sukkiin sain kesästä ja kesäkukista. Näissä sukissa pientä twistiä tuo ohjeen muunneltavuus. Tässä tämän projektin 3 hyvää pointtia: Saa Neuloin mittojen mukaan punaisella 7-veikalla sukat ja sen jälkeen jäljensin kuvan sukkiin.

Liverpool-sukat | Kodin Kuvalehti

Ensin mietittiin pelkästään kirjaimia, mutta sitten heräsi ajatus linnusta. Heräsi ajatus Liverpoolin sukista, jotka kuulemma olisivat oikea unelma! Malli: miesten Liverpoolin polvisukat. Palapeli-villasukat kiEMura · Nimittäin niissä on muutamia vaihtoehtoja, Ensinnäkin, innostuin neulomaan sukan terän liian pitkäksi, jolloin kasvuvaraa jäi vielä ens