Littlest Pet Shop Vanhat

Halutuimmat yksitellen huutokaupalla, ei niin suositut yhdessä talojen ja tarvikkeiden kanssa. Kakkumonsteri 08 tammikuuta, Lapsettomuus ja lapseksiottaminen. Perhe ja arki. Mulla ei ollut kuin vaan kaks gerbiiliä putkineen, mutta silti meinasin pakahtua nostalgiasta tätä lukiessa. Lisätiedot Söpöt littlest pet shop hahmot parissa kimalletta. Ja saat toki jos haluat.

Littlest pet shop LPS keräily

Mietin myös miksi näin? Pitääpä kaivaa omatkin lelut esiin ; kiitos informatiivisesta postauksesta! Vastaa Lainaa Ilmoita asiattomaksi. Kaikki siistejä ja hyväkuntoisia. Pöytä, jonka ääreen koko perhe mahtuu syömään, on pakollinen hankinta.

littlest pet shop vanhat

Navigointivalikko

Perhe ja arki. Lemmikkieläimistä on lukuisia eri linjoja. Aihe vapaa. Netissä myytävien hintoja vähän katselin ja hämmästyin kuinka isoja summia niistä pyydetään. Lisätiedot LPS Little pet shop hahmoja 8kpl. Lataa lisää

k rauta makita ketjusaha

Toys Toys Toys: Vanhat Littlest Pet Shopit

Nouto Ylöjärven Asuntilasta, tai postitus yli 10 euron ostoksille. Adlibris alennuskoodi – Löydä parhaat kirjat ja tuhansia muita tuotteita Adlibrikselta. Hän pitää myös leluista, ja hänellä on huoneessaan rivissä paljon leluja, joilla hän leikki pienenä. Sivut Etusivu Leluhuone. Isoja petsejä on 46, keskikokoisia 47 ja pieniä

FLEA LELUKAUPPA

Muita vanhoja petsejä voi myydä parilla eurolla. Minua harmittaa vieläkin etten saanut sitä gerbiili-settiä, jonka olisin kovasti halunnut kun minulla oli oikeitakin gerbiilejä ja on edelleenkin Oon lukenut ihan tarpeeksi kauhujuttuja, kun aikuiset yrittävät epätoivoisesti etsiä samoja leluja mitä omistivat lapsena. Sisältö: kylpyhuone; pesuallas peilillä; WC-pönttö; suihku teline; lisätarvikkeet; norsuhahmo. Siinä oli joku vinkeä magneettisysteemi millä ne sai liikkumaan jossain putkessa.