Lisävyöhykelipun Ostaminen

HSL vahvistaa Vantaan bussiliikennettä elokuussa kolmella runkolinjalla, Vantaan ja Pohjois-Espoon väliset yhteydet tihenevät 8. Vantaalla kulkee jatkossa kolme uutta tiheästi ajettavaa runkobussilinjaa. Jos sinulla on kausilippu, voit laajentaa matkustusaluetta ostamalla matkakortillesi lisävyöhykelipun. Uutishuoneessa lisävyöhykelipun ostaminen nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Lasten vuorokausilippu on puolet halvempi kuin aikuisten lippu. Lisävyöhykelipun voi maksaa HSL-sovelluksella, jos myös kausilippu on ostettu sovellukseen.

Matkakortin käyttäminen

Jos sinulla on esimerkiksi BC-kausilippu ja olet lisävyöhykelipun ostaminen Helsingin keskustaan, tarvitset A-lisävyöhykelipun. Jos matkakortillesi on ladattu rahan lisäksi esimerkiksi kausilippu tai kertalippu, maksat oman matkasi sillä. Kortinlukijan näytöltä näet, että lipunosto onnistui. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Voit itse valita, kuinka monelle vuorokaudelle ostat lipun.

lisävyöhykelipun ostaminen

You’re Temporarily Blocked

HSL pyrkii estämään muutoksella liputta matkustamista, ja samalla lippukäytäntöä yhtenäistetään HSL-kortin kanssa: matkan aikana on oltava hallussa voimassa oleminen matkalippu. Vuorokausilippu on voimassa 1—7 vuorokautta. Vesi- ja jätehuolto. Painikkeita ei tarvitse painaa. Myös Pohjois-Espooseen ajavilla bussilinjoilla tapahtuu muutoksia, joiden ansiosta Pohjois-Espoon ja Vantaan väliset yhteydet tihenevät.

lego 7134

Matkakortin käyttäminen

Jos ostat kertalipun bussista tai automaatista, lipun voimassaolo alkaa ostohetkestä. Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Bussi ajaa reittiä Rautatientori—Kulosaari M —Korkeasaari Zoo Mustikkamaa kolmella A2-tyypin bussilla, jotka täyttävät Euro 6 -normin päästövaatimukset. Kertalippu Kertalippu ladataan kertakäyttöiselle kortille. Lisävyöhykelipun ostaminen HSL:n matkustajista antoi joukkoliikenteelle kiitettävän yleisarvosanan 7.

Kausiliput ja muut liput

Kausilipulla voit matkustaa ilman rajoituksia oman matkustusvyöhykkeesi sisällä. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Lipun ostaminen lisävyöhykkeelle Jos sinulla on kausilippu, voit laajentaa matkustusaluetta ostamalla matkakortillesi lisävyöhykelipun. Et voi maksaa bussissa pankkikortilla tai luottokortilla. Kertalipussa on eripituisia vaihtoaikoja. Aikaa saa ladata vähintään 14 päivää ja enintään yhden vuoden. Paina vihreää Jatka-painiketta.