Liisa Viini

Valitettavasti tätä tuotetta liisa viini voi ostaa tuotetta enempää. Maun hapokkuus raikastaa jälkimaun ruokapöytään istuvaksi. Täyteläinenkeskitanniininen, herukkahilloinen, kirsikkainen, mausteinen, mokkainen, kevyen paahteinen. Perinteinen piknik on aika lisätä kesän to do -listaa rikastuttamaan, mikäli se ei siellä jo komeillutkin. Alasvetovalikosta näet kaupat — liikerakennukset, joissa tuotetta on saatavilla.

Liisa Muscat Sauvignon Blanc kartonkitölkki

Liisa viini piknik on aika lisätä kesän to do -listaa rikastuttamaan, mikäli se ei siellä jo komeillutkin. Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi erilaisia tapaksia tai antipasteja, katkarapusalaattia tai sushia. Niille on tyypillistä pirteä hapokkuus, joka tasapainottaa runsasta hedelmäisyyttä. Viinit ovat osuvia valintoja esimerkiksi pikkusuolaisten alkupalojen, pastojen sekä kalanliha- ja äyriäisherkkujen kavereiksi. Valkoviinit Valkoviinit. Oma Alko.

liisa viini

Kirjaudu sisään

Jos tarvitset apua, Object Linking and Embedding yhteydessä asiakaspalveluumme Syötä sähköpostiosoitteesi, jolla olet rekisteröitynyt. Cabernet Sauvignon Cabernet Sauvignon. Voittajavalkoviini valloitti kukkaisella parfyymisuudellaan. Hae Cabernet Sauvignon Punaviinit. Kokosimme muutaman suosikkiviinimme kesän rientoihin — nappaa tästä viinivinkit kesään!

halpa halli nerf

Liisa Muscat Sauvignon Blanc kartonkitölkki | Alko

Hieno ahvenkeitto time Created with Sketch. Tervetuloa Viinilinna. Kartonkiin tai muoviin pakattu viini on paitsi kätevä myös vastuullinen valinta piknikkoriin. Tuotetta voi liisa viini kerrallaan vain 0 kpl. Maista myös. Tuotetta voi tilata kerrallaan vain 0 kpl. Luo tunnukset.

Liisa Mansikka & Sitruuna viinijuoma 5,5 % 1l | S-kaupat ruoan verkkokauppa

Alkon tuotesivu. Litran kokoinen tetrapakkaus sujahtaa kevyesti piknikkoriin tai veneretkelle mukaan ja on särkymättömyytensä vuoksi turvallinen valinta. Rekisteröidy Rekisteröidy yrityksenä. Tuotteiden myymäläsaatavuus päivittyy lähes reaaliaikaisesti. Alkuperämaa Chile Muut.