Liebherr R 9800 Lego

Kysy tuotteesta. Löydä edullisimmat hinnat. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Arvostelu

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Tuotteet myydään käytettyinä, niille ei anneta takuuta eikä palautusoikeutta. Perinteinen värittäminen ja näyttävät tarrat täydentävät tätä mahtavaa lasten ja aikuisten LEGO rakennuslelua. LEGO® Kortti- ja lautapelit -osaston suosituimmat tuotteet alk. Lisätiedot Lisätiedot Paino 6.

liebherr r 9800 lego

Tutustu myös

Ikäsuositus yli 12v. Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Previous Slide Next Slide. Sulje Siirry kassalle. Toivelista luotu. Verkkokaupan maksutavat:.

lifefactory tuttipullo

Osta LEGO Technic – Liebherr R ()

Jos kuitenkin sattuu niin että joku osa puuttuu, otatko yhteyttä. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Alin hinta. Viihde ja elektroniikka. Käyttöehdot Palaute.

Osta LEGO Technic – Liebherr R () (Broken Box)

Liebherr R -kaivinkone Powered UP. Ohjaa kehittyneen tekniikan avulla 3 XL-moottoria ja 4 L-moottoria takaavat realistiset toiminnot. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Toiminnallisuus Toiminnallisuus Aina aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta. Se saa virtansa kahdesta edistyksellisestä Smart Hubista ja seitsemästä moottorista. Toivelista luotu.