Lidl Tuotteet Ja Hinnat

Vääntö Lidlin ja Prisman välillä kuitenkin oli äärimmäisen Tiukka ja nyt ero olikin vain 13 euroa viime vuonna 20 euroa, joten tämäkin ero on pienentynyt, mutta lidl jalosteet ja hinnat Lidlin eduksi. Tämä lienee ihan suomalainen malli markkinataloudesta, kun samaan aikaa esim. Tosin en menisi, vaikka käyttäisin ruokaan enemmänkin rahaa. Alennukset tingitään kaupan omista katteista. Itse olen tykännyt tehdä lidlissä ruokaostokseni ja se sattuu myös olemaan lähin ruokakauppani.

Ruokakorivertailu 2021 – Lidl vs. Prisma vs. Citymarket

Toivon että harkitset tätä ensi vertailussasi. Tarjouslehtemme jakelu on siirtynyt Suomen Suoramainonta Oy:lle. Älä haksahda huijaukseen! Sama pätee myös tummaan makaroniin, vaikka ero ei OLE ihan kaksinkertainen. Ja joo samaa mieltä, Cittarista tulee vain paha mieli, Vastaa. Tällä hetkellä yli puolet myymistämme tuotteista tulevat suomalaisilta tavarantoimittajilta, loput edustavat kansainvälisen sadon parhaimmistoa.

lidl tuotteet ja hinnat

Omavaraisuushaasteen ruokakorivertailu 2021

Olisi myös mielenkiintoista nähdä mitä eurolla kuussa oikein syöt sillä oma pihistelty ja terveellinen ruokavalio menee tuonne n. Varmaan osa Lidlin viehätyksen puutteesta alussa on tullut siitä, että ei oikein tiedä, mitä sieltä sai ja mistä — muutos on aina vähän hidas ihmisessä. K-Market vertailu se siis on. En tiedä, mitä Lidlin työntekijät ajattelivat, kun vietin kaupan sokkeloissa 20 minuuttia repun kanssa vain ottaen kuvia hintalapuista, mutta mitään en päätynyt sillä kerralla ostamaan! Pakkauskoon vaikutus kilohintaan on todella hyvä huomio.

g shock casio retro

Lidl Suomi –

Näissä vuosittaisissa ruokakorivertailuissa on kuitenkin ongelma. Älä haksahda huijaukseen! Noin tuotteen vakiovalikoimaamme täydentävät suussa sulavat sesonkiherkut, jännittävät teemaviikot ja viikoittain vaihtuvat käyttötavarat. Omavaraisuushaasteen ruokakorivertailusta onkin tullut nyt jo vuosittainen perinteet, joka kehittyy ja paranee vuosi vuodelta lukijoiden kommenttien mukaan, mutta mukana pysyy aina samat kaupat — eli Prisma, Citymarket ja Lidl. Lidl tuotteet ja hinta taas tulee mentyä samalla ruokaostoksille, jos on esim.

Ruokakorivertailu – Lidl vs. Prisma vs. Citymarket – Omavaraisuushaaste

Alueellisen tarjouslehden saat näkyville valitsemalla ensin lempimyymäläsi myymälähausta. Ja paljolti samoja tuotteita tai vastaavia, kotimaisia on Lidlissäkin. Suomalaiset maksaisivat varmasti huomattavasti enemmän rahaa ruuasta, jos Lidl ei olisi markkinoille tullut näitä kahta megatoimijaa häiritsemään. Odan tulo markkinoille tekee hommasta mielenkiintoisen, enkä usko, että se jää viimeiseksi kilpailijaksi markkinoilla. Onkohan tuo Prisman rasvattoman maidon hinta väärin? Kiitos, oikein mielenkiintoinen ja hyödyllinen vertailu.