Lg Up 7750

Tarvitsetko apua? Se on varustettu monipuolisilla pesuohjelmilla erilaisille tekstiileille, sekä FreshCare-toiminnolla, joka estää pyykkejäsi rypistymistä. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Kuva ja ääni. Kuvat ovat samanlaiset kaikista katselukulmista. Laitteen linkousnopeus on rpm, ja lisäksi sen ominaisuuksiin lukeutuu muun lg up 7750 Direct Drive -moottori sekä Premium Steam -teknologia. Rekisteröi tuote Saat uusimmat tuotetiedot ja hyödyllisiä vinkkejä rekisteröimällä tuotteesi.

LG Ultra HD 4K TV – 55”

URL on kopioitu leikepöydälle. Internet-yhteys vaaditaan. Malli vaaditaan. DTS Virtual: X antaa monikanavaisen äänikokemuksen. Email address. Perinteisten ohjelmien kuten puuvillaohjelman ja synteettisten vaatte Kauneus ja terveys.

lg up 7750

Käyttöoppaat & Dokumentit

Sinulla on Tuotteet valmiina vertailtavaksi. Kestävä inverter-moottori, määräautomatiikka ja erityinen allergiaohjelma tekevät tästä kahdeksan kilon täyttömäärällä varustetusta pesukoneesta sopivan erilaisiin talouksiin. Direct Drive -moottorin ansioista tämä kone on erittäin pitkäaikainen ja tarjoaa hiljaisen pesun. Se vapauttaa rummun pohjasta höyryä, joten kukin vaatekappale höyryttyy perusteellisesti. Tutki LG webOS -älytelevision lukuisia ominaisuuksia. Pesukone näyttää modernilta kokomustan ohjauspaneelin ja luukun ansiosta. Hygiene Steam -ohjelma parantaa pyykin pesutulosta ilman esikäsittelyä.

julistekauppa vantaa

Thank you so much sa mga nag pick up – CRS Marketing INC

Tehokas, mutta hiljainen ja kestävä moottori Pesukoneen EcoSilence Drive-moottori on hiiliharjaton lg up 7750. Apukirjasto Lisää. Optimoidut rummun liikkeet ja kätevä pysäytystoiminto AI DD valitsee parhaat ja hellävaraisimmat rummun liikkeet — motoriikka painoon ja vaatteiden kankaan pehmeyteen perustuen. Asiakas Kysely. Valittavissa on 16 erilaista pesuohjelmaa sekä 3 – 9 tunnin ajastin.

LG LACR Tuotetuki :Manuaalit, takuu ja muut LG Suomi

Ei kategorisoidut. Aihe Kaikki. Kestävä inverter-moottori, määräautomatiikka ja erityinen allergiaohjelma tekevät tästä kahdeksan kilon täyttömäärällä varustetusta pesukoneesta sopivan erilaisiin talouksiin. Kaikki tarvitsemasi — käyttöoppaat, osat ja tarvikkeet, matkapuhelintuki, takuutiedot ja LG:n tekninen tuki — ovat vain muutaman napsautuksen päässä. Suoravetomoottorin ansiosta kone on kestävä ja hiljainen.