Lg Tv Nanocell 50

Dolby Vision IQ säätää kuva-asetuksia sisällön ja ympäristön mukaisesti, kun taas Dolby Atmos tarjoaa moniulotteisen tilaäänen. Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Sports Alert -toiminto antaa ilmoituksia ennen peliä, sen aikana ja sen jälkeen. NanoCell-television ansiosta voit nauttia paremmasta kotiteatterista ja saada rajattomasti viihdettä käyttöösi. Yhteydenotto Usein kysyttyä.

LG 4K NanoCell TV

Liity Vertaa. Urheilu ja ulkoilu. NanoCell-televisiossa on matalampi input lag -viive kuin tavallisessa televisiossa. Miracast : Kyllä. NanoCell 4K antaa hyvän viihde-elämyksen suuremmalla kontrastilla. Local Dimming -toiminto parantaa väriä ja kontrastia hallitsemalla paneelin valovoimaa alueittain kuvassa näytettävän sisällön mukaisesti. Autot ja autonrenkaat.

lg tv nanocell 50

Tuotteen kuvat ja videot

Vertaa 0. Fri Mar 25 CET Puhelimet ja tarvikkeet. Löydä edullisimmat hinta. Piha ja puutarha. Television lisä- ja asennuspalvelut Tälle televisiolle on mahdollista tilata kotiinkuljetus, asennus ja vanhan poisvienti.

dga 517 makita

LG 50″ 4K NANOCELL LED TV 50NANOPR edullisesti

Rajattomasti viihdettä. NanoCell-teknologia täydentää virtuaalista maailmaa, joka on usein upeampi kuin todellisuus. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Web-selain : Kyllä. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lg tv nanocell 50 ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Wed Mar 16 CET Smart TV : Kyllä.

LG 50″ 4K NanoCell Smart TV () 50NANOPA | Telia

Plus Miinus. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Autot ja autonrenkaat. Ytimien määrä : 4. LG:n uuden sukupolven televisiovastaanottimet sekä audio- ja videolaitteet tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin. Wi-Fi -standardi : WiFi ac.