Lg Oled 55 Gx

URL on kopioitu leikepöydälle. Matala input lag -viive ja nopea vasteaika. Kuten aiemminkin, on LG panostanut videoformaattien ja -standardien valikoimaan. Televisio ansaitsee laadukkaan Atmos-soundbarin kylkeensä, oma äänenlaatu ei yllä kuvan tasolle. Tietoa yksityisyydensuojasta. Mikäli epäilet rikosta tai huijausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme toisella lomakkeella. Asiakkaan on mahdollista saada sähköpostitse kuitti ostoksesta antamalla sähköpostiosoite ennen maksun vahvistamista.

LG OLED55GX6LA

Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Eläydy pelaamiseen selkeän kuvan ansiosta jopa suurissa nopeuksissa ja nopeissa liikkeissä. SNS-jako Jaa tämä sisältö. Pinterest Sähköposti. Lg oled 55 gx syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta.

lg oled 55 gx

Televisiotoiminta kuin gallerian kaunein teos

Facebook Twitter Copy Url. Varaa huolto Onko sinulla tuote joka vaatii huoltoa? LG:n uuden sukupolven televisiot sekä audio- ja videolaitteet tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin. Apple TV -sovellus. Tietysti pikseleitä on vähemmän, mutta GX saa kyllä kaiken mahdollisen irti pikseleistä. Jopa tuumainen suoriutuu kuvan toistamisesta ilman näkyviä pikselikuvioita. Saat automaattisia päivityksiä, kun suosikkijoukkueesi pelaa tai joku tekee maalin, ja voit itse katsoa jotain muuta ohjelmaa samanaikaisesti.

lenovo yoga c740 i5

LG OLED55GX6 (55″) OLED-televisio |

Televisiotoiminta ei OLE koskaan ollut näin tyylikäs. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Nosta ilmoitus kärkeen. Tori on osa Schibsted-konsernia. Sovellusvalikoima on erittäin hyvä. Kuuntele, mitä yksi alan mestareista sanoo siitä.

Ilmoitusta ei löytynyt

Viiveellisiä kuvia ja epätarkkuutta on vältettävä hinnalla millä hyvänsä urheilua katsottaessa. Näin television saa työnnettyä kokonaan seinää vasten eikä mikään pilkistä sivusta katsoen ikävästi. Send Cancel. Rajoitettu määrä myyntiä. Lue myös: Leffafanin valint a. Lisäksi kaikki on katsottavissa Apple TV -sovelluksessa. Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 kesäkuuta Kunto: Erinomainen Tuumakoko: 55″ Toimitus helposti Tori-pakettina Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen.