Lg 55 Oled Gx

Rajattomasti viihdettä. Gallery Design. Katso elokuvia sellaisina kuin ne pitäisikin nähdä — tunne on uskomaton. OLED-näytössä jokainen pikseli on oma värin- ja valonlähteensä, joten kuva on tiivis ja saumaton. Tämä televisio näyttää upealta sekä päällä ollessaan että sammutettuna kaikista katselukulmista, kun se on asennettu aivan seinää vasten. Sama pätee värintoistoon, joka on äärimmäisen tasaista. Kvan käsittelystä vastaa LG:n tehokkain videoprosessori A9 gen 3.

LG OLED55GX6LA

Wed Mar 23 CET Back to school. Sen design mukailee tv:n litteää designia ja seinälle ripustettuna se on yhtä leveä kuin tuumainen. Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön. Sat Mar 05 CET Dräger Alcotestalkometri. Send Cancel.

lg 55 oled gx

Tuotetiedot

Tärkeimmät tiedot. Näiden evästeiden avulla voimme parantaa sivustomme toimintoja sivuston liikenneanalyysin kautta ja ehdottaa sinulle yksilöityä sisältöä. Koristele seinäsi taideteoksilla. Saat automaattisia päivityksiä, kun suosikkijoukkueesi pelaa tai joku tekee maalin, ja voit itse katsoa jotain muuta ohjelmaa samanaikaisesti. Voit helposti jakaa sisältöä puhelimestasi TV:lle ja ohjata televisiota myös puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.

lego cantine

Ilmoitusta ei löytynyt

Check out the secret of the flush fit on your wall. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Television omaksi ääneksi laatu on ihan ok. Tyyli ja hyvinvointi. Siinä on ohut seinäkiinnike. Sun Mar 20 CET

TESTISSÄ: LG OLED GX Gallery OLED – Televisiotoiminta kuin gallerian kaunein teos

Harrastus ja vapaa-aika. Yli 33 miljoonaa itsevalaisevaa alapikseliä toimii yhdessä vieden katselukokemuksentäysin uudelle tasolle. Sinulla on Tuotteet valmiina vertailtavaksi. Toiset katsoivat myös näitä tuotteita. Se tukee myös elokuvamaista Dolby Atmos -ääntä. Mon Mar 14 CET Alin hinta.