Lg 50 Oled 4k

Itsevalaisevat pikselit mahdollistavat erinomaisen kuvanlaadun ja monia muotoilumahdollisuuksia. Uusi koti Tervetuloa uuteen kotiisi. OLED Sport. Sisäänrakennettu keinoäly tarjoaa nopean pääsyn palveluihin, ja tärkeimpien sisällöntarjoajien pikanäppäimet vievät sinut nopeasti kaikkiin suosikkeihisi. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG.

LG 48CX6LA 48´´ 4K UHD OLED TV

Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware. Kaikki asetukset ovat käytettävissä yhdessä paikassa, mitä helpottaa kuvan ja äänen säätämistä. Mene perusohjausta pidemmälle, ja hae ja avaa valittuja sovelluksia ja muita lisäpalveluita ja navigoi niissä vain äänesi avulla. Lg 50 oled 4k käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. Sports Alert antaa sinulle ilmoituksia ennen otteluja, niiden aikana ja niiden jälkeen.

lg 50 oled 4k

Tuoteryhmät

Tämä audiotekniikka luo useita virtuaalisia kanavia, jotka tuottavat Ultra Surround -tehosteen. Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Äänikomento Oma mukavuuskeskuksesi. Se älykkäämpi tapa katsoa televisiota! Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Nämä ominaisuudet mahdollistavat nopeasti liikkuvan sisällön entistäkin suuremmalla tarkkuudella ja sulavan, synkronoidun grafiikan tarjoten tosielämää muistuttavan kokemuksen ja paremmat mahdollisuudet voittoon. Välittäminen kuuluu luonteeseemme.

henkilöllisyyden todistaminen poliisille

LG B1 55 INCH 4K Smart OLED TV | LG Suomi

Pian sinun ei enää tarvitse loputtomasti etsiä uutta sisältöä tai vanhoja suosikkeja. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Tarjoamme evästeiden avulla sinulle miellyttävän verkkoselailukokemuksen, ehdotamme sinulle mukautettuja mainoksia ja parannamme toimintoja liikenneanalyysin avulla. AI Picture Tältä näyttää ammattimaisuus. Asettele tarkkamittaiset televisiot virtuaalisesti. Osta nyt. Close Suositellut tuotteet.

LG 48CX6LA 48´´ 4K UHD OLED TV Harmaa | Techinn

Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. Uusi äänenvoimakkuuden tasoitustoiminto puolestaan säilyttää äänenvoimakkuuden johdonmukaisena eri sisältötyyppien välillä. Tuloksena on vertaansa vailla oleva katselukokemus. LG UHD 3D -televisiot tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. Rajoitettu määrä myyntiä.