Lexar Ns100 256 Gb

Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Järjestelmän lexar ns100 256 gb tarkkailu Mukana toimitettavan SSD Dash Management-levynhallintaohjelmiston työkaluilla levyn kunnon ja suorituskyvyn tarkkailu on helppoa, kuten myös valmistajan firmwarepäivitysten asentaminen – tämän ansiosta levy on aina parhaimmillaan. Näytä kaikki Lexar tuotteet. Sisäiset kovalevyt — puuteollisuus. Äänetön, viileä ja kestäväksi rakennettu Toisin kuin perinteiset kovalevyt — puuteollisuus, NS SSD-levyssä ei OLE liikkuvia osia, joten se on viileämpi ja vähemmän virtasyöppö sekä täysin äänetön. Paranna tietokoneesi suorituskykyä Lexar NS 2. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla.

LEXAR NS100 (256 2.5″ SATA 6GB/S) , sisäinen SSD-kovalevy

Saatavilla 5 kpl. Tuotevaihtoehdot Näytä tuotevaihtoehdot. Alin hinta. Tuotemerkin logot. Paranna tietokoneesi suorituskykyä Lexar NS 2. Selaa osastoja. Katsotuimmat Sisäiset kovalevyt alk.

lexar ns100 256 gb

Tuotteen ominaisuudet

Toimitusaika 9 päivää. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Warranty year s 2. Arvostelu Näytä kaikki Lexar jalosteet. Valitse listasta sopivin vaihtoehto.

luhta pilvi päiväpeite kulta

Lexar NS, halvin hinta 36€

Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Katsotuimmat Sisäiset kovalevyt alk. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Palautetta sivustosta. Selaa osastoja. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Toimitusaika 9 päivää.

Kovalevyt — puuteollisuus (SSD) Lexar |

Näitä ostetaan nyt:. Yhteystiedot info focusnordic. Tämän lisäksi se on vähemmän altis hajoamiselle sekä pitkäikäisempi. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Tilaa uutiskirje. Paranna tietokoneesi suorituskykyä Lexar NS 2.