Levitettävä Laverisänky Tori

Sänky on ehjä, muutamia kolhuja sivupinnoissa. Verhoilukankaalla päällystetyt napit sohvan selkänojatyynyihin. Lähialueelle voidaan auttaa kuljetuksessa. Laverisänky, sänky. Lähetä viestejä tee-se-itse-sisustusideat hotmail.

Myydään levitettävä laverisänky

Älä tarjoa haisevaa tuotetta, Yhdelle nukkujalle patja toimii yhteen taitettuna paksumpana patjana, eikä varapatjaa tarvitse säilytellä muualla. Kun sängylle levittää päiväpeiton ja paljon tyynyjä, se toimii sohvana. Myydään levitettävä laverisänky ilmoitusta löytyi. Tulee pakun perään.

levitettävä laverisänky tori

Suositut haut

Laverisänky, sänky. Maaliskuisia juttuja. Search for:. Lämmin ilo. Virkatut lasinaluset. Kukkia ja koruja. Vuodevaatelaatikko oli kiva lisä.

kelloradio power

Myydään levitettävä laverisänky –

Kevätmessut Aika monella taitaa olla muistoja kyseisestä sängystä. Search for:. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin. Ei kuljetusta. Työtilaa tai tilaa yleensä ei taida olla koskaan tarpeeksi, mutta tarvittaessa hionta- ja maalaushommat onnistuvat pienissäkin tiloissa.

Levitettävä laverisänky vuodevaatelaatikolla | Daybed with drawers, Home decor, Storage bench

Modernius mummola. Ei tupakoitu eikä eläimiä. Levitettynä laverisängystä saa parivuoteen, jonka koko on x pituus x leveys. Levitettävä laverisänky, laatikko, teak. Leveys 80cmcm ja pituus cm. Lämmin ilo.