Levi Studio

Aamiaisvaihtoihin sisältyy: Buffet. Kokonaiset kodit ja huoneistot. Kaikki huoneistot Huoneistot Spa-hotellit. Kirjaudu sisään ja jätä arvio. Pienestä keittiöstä löydät perustarpeet kokkailuun; liesi, uuni, jääkaappi, astianpesukone mikroaaltouuni, levi studio, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiasto ja muut keittiövälineet.

Alppitähti Studio

Palvelut 7,1. Matalat pisteet Levillä. Levi Studiot ovat neljälle hengelle suunniteltuja huoneistoja joissa avara oleskelutila, hyvin varusteltu keittiö ja oma sauna. Majoituspaikassa LeviStar Levi studio yöpyville ovat mahdollisia seuraavat pysäköintivaihtoehdot saatavuudesta riippuen : Pysäköinti paikan päällä Oma pysäköintialue Pysäköinti Ilmainen paikoitus. Huoneistossa on keittiö, parveke tai ranskalainen parveke, oma sauna. Huoneistossa keittiö ja sauna.

levi studio

Levi Superior Studio

LeviStar Studiosin lähellä sijaitsevia suosittuja kohteita ovat muun muassa Levin tori, Lastenmaa ja Marian kappeli. Lähtöpäiväsi ei kelpaa. Siisteys 7,0. Ravintola Hotel Hullu polo. Lappi Asuinhuoneistot Hotellit. Varmaa tietoa. Nykyaikaiset asuinhuoneistot ovat modernin raikkaat, varustettuna kodin mukavuuksilla.

karcher wd 5 filter

Levi Gold | Levi Suites

Kirjaudu sisään tai. Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Syötä varausnumerosi. Neljän hengen moderni ja avara huoneisto aivan Levin palveluiden levi studio harrastusmahdollisuuksien lähettyvillä. Lemmikkieläimet Lemmikkieläimet eivät Object Linking and Embedding sallittuja.

Vuokramökki Kittilä, Levi Studio , 2 henkilön huoneisto –

Paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintialue, ja huoneiston lähellä voi patikoida, pyöräillä ja hiihtää. Huomioithan, että keilahallin ja ravintolan äänet kantautuvat osaan huoneistoja. Luo tili. Tulopäivä Lähtöpäivä. Ravintola Hotel Hullu polo. Kokonaiset kodit ja huoneistot. These cookies will be stored in your browser only with your consent.