Leppävaara Turku Juna

Asemakohtaiset aikataulut Junalähdöt-aikataulupalvelu tarjoaa aikataulut asemakohtaisesti. Jyväskylä – Tampere. VR Matkalla on kaverisi junan seurannassa VR Matkalla -sovelluksessa voit seurata junasi kulkua reaaliajassa ja tutkia kätevästi junien aikatauluja — kotona tai leppävaara turku juna. Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys. Matkahaku ja hintavertailu Edulliset lennot ja halvat bussit löytyvät nyt nopeammin kuin koskaan. Kuopio – Joensuu. Käytössäsi on vanhentunut selain.

Junalla Helsingistä Turkuun

Helsinki – Kouvola. Junalla Helsingistä Turkuun. Nopea yhteys Turkuun Junamatka Helsingistä Turkuun taittuu nopeimmillaan alle kahdessa tunnissa. Kerro mielipiteesi. Etsitkö HSL:n liikennealueen aikatauluja?

leppävaara turku juna

Rautatieasemien

Helsingistä Turkuun lähtee arkipäivisin junavuoroja aamusta iltaan lähes kerran tunnissa. Matkan aikana lataat tarvittaessa tietokoneen ja kännykän, joten työskentely tai netissä surffailu ei jää tyhjistä akuista kiinni. Oulu – Kuusamo. Autojuna IC Kotka – Hamina. Käytössäsi on vanhentunut selain.

castrol 10w30

Leppävaaran aseman aikataulunäyttö: saapuvat

Matka-ajan voi käyttää tehokkaasti, ilman turhia pysähdyksiä. Uutta Perille-blogissa. Mitä pidät uudistetusta Perille. Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys. Junat, lennot, bussit — aikataulut ja liput helposti Hae aikataulut. Syöminen, vessakäynnit ja jaloittelu onnistuvat kaikki junassa matkan aikana. Junalähdöt-aikataulupalvelu tarjoaa aikataulut asemakohtaisesti.

Turku Leppävaara juna-aikataulu – 1h43

Helsinki – Jyväskylä. Helsinki – Oulu. Autovaunu kulussa vain torstaisin ja lauantaisin. Vertaile hintoja. Jyväskylä – Kuopio.