Lenovo Thinkvision P32p 20 Review

Kirjaudu Rekisteröidy. Uutisia lyhyesti. Pikanavigaatio Ajankohtaista io-tech. Kauniimman kehyksen? Mietin vaan, että mitä tässä nyt oikeasti sai tuolla rahalla? Jäsenet Paikalla nyt Uudet profiiliviestit Etsi profiiliviestejä. No johan tuntuu koville ottavan saada 4K-paneelit rullaamaan yli 60Hz

Lenovo ThinkVision P32p-20 31,5″ 4K UHD -näyttö

Painonsa ja kokonsa puolesta lenovo thinkvision p32p 20 review äärirajoilla jalustan kestävyyden suhteen. Onko jotain muuta mitä minun uutena tulokkaana tulisi tietää 4k-näytöistä? For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Näytöllä on tarkoitus myös pelata jonkin verran, niin toi FreeSyncin puute Samsungissa vähän huolettaa, mutta toisaalta ei mulla nykyisessäkään näytössä sitä Object Linking and Embedding ja hyvin olen pärjännyt. Noh, jos ei Object Linking and Embedding niin onneksi gigantilla toimii tuo palauttaminen hyvin. Aluksi tuntui jopa liian isolta, mutta alkushokin jälkeen siihen alkoi tottumaan ja 4k-näytön tuomaa tekstin terävyyttä ei kyllä vaihtaisi enää mihinkään.

lenovo thinkvision p32p 20 review

Ammattilaisten uusi suosikkinäyttö

Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Poikkeuksellisen hyvä käyttökokemus Nosto-, kallistus-, kierto- ja kääntötoiminnolla voit helposti säätää näytön sinulle täydelliseen asentoon. Sen tiedän että kahdella DP-kaapelilla tämän näytön refreshin saa nostettua hz, mutta käsittääkseni FreeSync toimii tällä näytöllä ainoastaan hz asti Nvidian näytönohjaimella Super eli joutunen tyytymään hz. Tarviiko näytöissä yleensä aktivoida FreeSync erikseen vai riittääkö, että aktivoi näytönohjaimen asetuksista sen päälle? Ylös Bottom. Tässä ei näyttäisi olevan mitään paremmin ja VESA-tuki puuttuu

joustinpatja 120

Lenovo ThinkVision P32p 80 cm x pikseliä 4K Ultra

Encrypted sanoi:. Edellinen 1 … Siirry sivulle. Paino ilman pakkausta Toivottavasti ei tuota pettymystä. Huomioita näytöstä: – IPS paneeli. F1 Yleiskeskustelu Viimeisin: Cereal killah 4 minuuttia sitten. Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi tänne.

BUSINESS MONITORS

Tuon erotti heti kun näytön laitoin päälle, mutta ei Object Linking and Embedding ainakaan omassa käytössä häirinnyt. Nigel sanoi:. Ainoa mikä omassa mielessäni voi eron luoda on ton frc toteutuksen laatu liian matala vaihtotaajuus tmv. Näe jokainen yksityiskohta ThinkVision P32p -näytön UHD-tarkkuus tarkoittaa, että kuvapisteitä on nelinkertainen määrä FHD-näyttöön verrattuna, joten suurtenkin tekstiasiakirjojen tai suunnittelutiedostojen katselu on helppoa. MSuomi sanoi:. Tekniset tiedot. Poikkeuksellisen hyvä käyttökokemus Nosto-, kallistus-, kierto- ja kääntötoiminnolla voit helposti säätää näytön sinulle täydelliseen asentoon.