Lenovo Tab P11 Android 11

Ohuiden reunusten ympäröimän näytön suhde runkoon on erinomainen, ja näyttö on sertifioitu toistamaan Netflix-sisältöä HD-muodossa. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Yrityksille ja yhteisöille Laitetoimitukset Pilvipalvelut Asennus- ja ylläpitopalvelut Liisaus -rahoitus. Näitä haetaan nyt:. Palvelut Palvelut.

Lenovo Tab P11 11″ 4/64 Gt LTE Android -tabletti, Harmaa

Your session is about to timeout due to inactivity. Asennus ja varaosat. Mukana hyödyllisimmät Google-sovellukset Olitpa kiinnostunut valokuvauksesta tai yhteydenpidosta ystävien kanssa, löydät varmasti itsellesi sopivan sovelluksen. Sulje Siirry kassalle. Luo uusi toivelista Sulje. Olitpa kiinnostunut valokuvauksesta tai yhteydenpidosta ystävien kanssa, löydät varmasti itsellesi sopivan sovelluksen. Pyyntöäsi käsitellään.

lenovo tab p11 android 11

Parhaat ehdotukset

Näitä ostetaan nyt:. Tuotekoodi: Näppäimistön liitäntäpaikat 3. Kannettavat putoilevat, kahvi läikkyy, sähköt katkeilevat. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. LCD-näytön nitin kirkkauden ansiosta voit käyttää näyttöä myös auringonpaisteessa. Your session is about to timeout due to inactivity.

kaappasirkkeli makita

Lenovo Tab P11 Plus 4G LTE GB 27,9 cm (11″) Mediatek 4 GB Wi-Fi 5 (ac) Android 11 Harmaa

Tuotekoodi: Verkkokaupan maksutavat:. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Lenovo Tab P11 Plus. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Luo uusi toivelista Sulje.

Lenovo Tab P11 5G 11″ tabletti | verkkokauppa

Vertailu Vertailu. Lisävarusteena saatavan, sisäänrakennetun kosketuslevyn ja pikanäppäimet sisältävän huippuohuen näppäimistön ansiosta tämä kannettava soveltuu erinomaisesti kannettaville ominaiseen käyttöön. ALV:n ja toimituksen. Yrityksille ja yhteisöille Laitetoimitukset Etäresurssipalvelut Asennus- ja ylläpitopalvelut Leasing -rahoitus. Näitä ostetaan nyt:.