Lenovo R5

Hinta sitoumuksetta. Ilmainen toimitus jopa päivässä. Lue Lisää. Yhdellä latauksella IdeaPadin akku kestää testatusti jopa 7,5 tuntia. Näytä tuoterivin selitteet Piilota tuoterivin selitteet. Ilmainen toimitus.

LENOVO E15 R5-4500U/15.6FHD/8GB/256SSD/10P

Tehoa ja tyylikkyyttä järkihintaan. Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa. Voit keskittyä esimerkiksi lenovo r5 ääreen iltahämärässä. Lisää dokumenttiin: Hinta Kaikki ominaisuudet Kaikki yhteensopivat jalosteet. Hiljaisessa tilassa akkukesto parantuu ja tuulettimet hiljenevät. Sovelluksesta valitset nappia painamalla tehotilan ja hiljaisen tilan välillä. Lue lisää tuotteesta ».

lenovo r5

Tuotekuvaus Lenovo Kannettava Tietokone V14 G2 ALC 14´´ R5-5500U/8GB/256GB SSD

Sovelluksesta valitset nappia painamalla tehotilan ja hiljaisen tilan välillä. Valitse tehotilan ja hiljaisen tilan välillä Sisäänrakennettu Q-Control -toiminto on loistava lisäys IdeaPad 3:een. Laadukas ja heijastamaton 14 tuuman Full HD -näyttö sopii työntekoon, opiskeluun sekä vapaa-ajalle. Tuotteen saatavuus:. Lisää dokumenttiin:. Lue Lisää. Koroton ja kuluton Deoksiribonukleiinihappo Maksuaika.

edullisia kankaita netistä

Data Group – LENOVO – LENOVO E15 RU/FHD/8GB/SSD/10P – Kannettavat tietokoneet

Hinnat sitoumuksetta. Hiljaisessa tilassa akkukesto parantuu lenovo r5 tuulettimet hiljenevät. Koroton ja kuluton DNA Maksuaika. Hinta sisältävät ALV:n. Ilmainen toimitus. Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa. Teidän tunnuksillanne ei Object Linking and Embedding oikeuksia suorittaa ko.

LENOVO LEGION T5 R5 26AMR5 PÖYTÄKONE

Aina ilmainen palauttaminen. Teidän tunnuksillanne ei OLE oikeuksia suorittaa ko. Tehoa ja tyylikkyyttä järkihintaan. Oletustuloste sisältää tuoteselitteen, kysytyimmät ominaisuudet ja suositeltavat yhteensopivat tuotteet. Voit keskittyä esimerkiksi elokuvan ääreen iltahämärässä.