Lenovo Ideapad 5 Pro 14

Elämyksellinen ääni – Stereokaiuttimet yhdessä Dolby Atmos -äänitekniikan kanssa luovat ympärille äänimaailman, joka täydentää viihde-elämystä. Tämä takuupalvelu helpottaa budjetin ennakointia ja vähentää odottamattomia korjauskustannuksia. Valitse aloituskohta: Edellinen Seuraava. NOVO-aukko 2. Universal Serial Bus-portin siirtonopeudet ovat likimääräisiä, ja ne vaihtelevat monien tekijöiden, kuten isäntä- ja oheislaitteiden käsittelytehon, tiedostomääritteiden, järjestelmän kokoonpanon ja käyttöympäristöjen, mukaan. Tietokoneet Kannettavat 14″ laajakuvanäytöllä Tuote

Lenovo IdeaPad 5 Pro

Uudessa IdeaPad 5 Pro -näppäimistössä on suurempi kosketuslevy, joka parantaa ergonomiaa ja tarkkuutta aiempiin sukupolviin verrattuna. Wrong Input. Limited quantities are available. SD-kortinlukulaite 3. Erinomainen suorituskyky.

lenovo ideapad 5 pro 14

Miksi tilaisit Telialta?

Nopea käyttöönotto – IdeaPad 5 Pro sisältää infrapunakameran, joka yhdessä Windows Hello -ominaisuuden avulla tarjoaa sisäänkirjautumisen kasvojentunnistuksella. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä. Uudessa IdeaPad 5 Pro -näppäimistössä on suurempi kosketuslevy, joka parantaa ergonomiaa ja tarkkuutta aiempiin sukupolviin verrattuna. Vaihtoehtoisesti voit luoda käyttäjätilin uusille käyttäjille. Avaa vain kannettavan kansi ja kirjaudu hetkessä sisään kasvoillasi.

bumper s8 plus

Lenovo IdeaPad 5 Pro, halvin hinta €

Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Valitse aloituskohta: Edellinen Seuraava. Tietokoneet Kannettavat 14″ laajakuvanäytöllä Tuote Ja kun akku tarvitsee latausta, se onnistuu nopeasti — 15 minuutin latauksella saat kaksi tuntia lisää käyttöaikaa. Tehoa arkeen – Suorituskykyinen AMD Ryzen -mobiilisuoritin tarjoaa reilusti ytimiä, joilla kaikki arjen tarpeet aina viihteeseen pyörii vaivatta. Takaisin sivun alkuun.

IdeaPad 5 Pro Gen 6 (14 tuumaa, AMD) | tuumainen viihdekannettava | Lenovo Suomi

Takaisin sivun alkuun. Lisää ostoskoriin. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Kattava vuosittainen tietokoneen kuntotarkistus. Uudessa IdeaPad 5 Pro -näppäimistössä on suurempi kosketuslevy, joka parantaa ergonomiaa ja tarkkuutta aiempiin sukupolviin verrattuna. Wrong Input. Vain kuluttaja-asiakkaille.