Lenovo 1650ti

Näppäimistössä on sininen taustavalo, ja sen näppäimissä on 1,5 mm:n liikerata mukaansatempaavaa ja miellyttävää pelaamista varten. Tehokkaat komponentit vaativat rinnalleen luotettavan jäähdytysjärjestelmän, siksi IdeaPad Gaming 3 sisältää jo viidennen sukupolven jäähdytysjärjestelmän, jossa lenovo 1650ti aiempia sukupolvia järeämpi kaksoistuuletin ja ilmanvaihtojärjestelmä sekä parannetut jäähdytyslevyt. Keittiö ja ruokailu. Harmaa Legion 5 Lisäksi kannettavan Q Control -toiminto mahdollistaa tuulettimien erilaiset nopeudet ja käyttötarpeet: pelaa Performance Mode -tilassa täydellä teholla, työskentele Balance Modessa tai maksimoi akunkesto Quiet Lenovo 1650ti avulla. Fujitsu fujitsu.

Lenovo – IdeaPad Gaming 3 120Hz Core i5 16GB 512GB GTX 1650 TI

Razer razer. Käytä sijaintia. Tuote ID. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Valkoinen valkoinen.

lenovo 1650ti

Valitse kieli — kielitiede

Web: WWW. Tästä lähtien näet tuotteissa, kategorioissa ja tuotehaussa varastotilan ok. Samsung samsung. RAM GB. Hjemmekontor , Spar med Lenovo , eSport.

k market kahvitarjous

Osta Lenovo – IdeaPad Gaming 3 Hz Core i5 16GB GB GTX TI

Muut ostivat lisäksi. Multitronic iTronic Lappeenranta. Cepter cepter. Multitronic iTronic Lappeenranta Arvioitu toimitus: Tuntematon. Sininen sininen.

Lenovo IdeaPad Gaming 3, halvin hinta €

Paino kg. Merkki brand : HP hp. Valmius 4G-yhteyksille. Chrome OS takaa saumattoman ja käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen, ja säännöllisin väliajoin päivittyvä sisäänrakennettu virustorjunta pitää tietosi turvassa. Dynabook dynabook. Acer acer.