Leia Star Wars 6

Kun olet mielestäsi hoitanut artikkelin kuntoon, poista tämä malline. Keskustelun aikana Leia paljasti muistoja äidistään, mutta nämä olivat vain ”kuvia” ja ”tunteita”. Tämä artikkeli, tai osa siitä, vaatii laajennusta. Yliluola vapautti vankinsa ja samaa aikaan Luke saapui paikalle Calrissianin kanssa ja yhdessä kaikki ryhtyivät suunnittelemaan toimenpiteitä. Isälläni on se.

Leia Organa

Sinulla on kanssa se voima. Leia matkusti tapaamisesta Pellaeonin kanssa suoraan Bothawuihin, missä valtionjohtaja Gavrisom koetti estää planeetan ympärille kertyneitä aluksia käymästä toistensa kimppuun. Vaikkeivät Organat yrittäneet salata Leialta sitä, että hänet oli adoptoitu, [1] he eivät koskaan kertoneet Leialle hänen oikeista leia star wars 6, eivätkä tämän kaksoisveljen olemassaolosta. Luokat : Kaanonartikkelit Artikkelit laajennuksen tarpeessa Leia star wars 6 artikkelit Alderaanilaiset Kapinaliiton korkeimman esikunnan henkilökunta Kapinaliiton amiraalit ja kenraalit Lainsäätäjäoppilaat Diplomaatit Endorin iskuryhmän henkilöstö Naiset Organan suku Ihmiset Imperiumin senaattorit Jedioppilaat Uuden tasavallan senaattorit Pilotit Populistit Voimalle herkät kapinalliset Vastarinnan amiraalit ja kenraalit Vastarinnan korkeimman esikunnan jäsenet Skywalkerin suku Orjat Solon suku. Koulutus palveli Leiaa hyvin galaksin ollessa romahtamisen reunalla Swarm-sodan ja toisen galaktisen sisällissodan aikana, jolloin Leian poika Jacen Solo kääntyi pimeälle puolelle muuttuen Darth Caedukseksi. Ewokit vangitsivat heidät ansalla ja veivät heidät kyläänsä, missä he kohtelivat C-3PO:ta jumalana. Olin lähti Alderaanille Obi-Wan Kenobin kehotuksesta.

leia star wars 6

Elokuvan esittely / Star Wars: Episodi 6 – Jedin paluu

Leialla oli myös paljon huumorintajua rennompina hetkinä. Voima on vahva perheessäni. Mustasukkaisena Han sieppasi Leian ja vei tämän Dathomirille , jonka oli voittanut sabaccissa. Hän pyysi Karrdea auttamaan devaronialaisen etsimisessä ja suuntasi itse takaisin Coruscantiin kertomaan Uuden tasavallan valtionpäällikkönä hänen lomansa aikana toiminutta Ponc Gavrisomia odotettavissa olevista hankaluuksista. Tämä artikkeli tai sen osa kaipaa pikaista korjausta kielioppivirheistä.

cf791 samsung

Star Wars: Episodi 6 – Jedin paluu – FilmTown

Kuolleen Naboon senaattorin ja pimeälle puolelle vajonneen jediritarin tytär, Leia pääsi hyvään kotiin Organan perheeseenyhteen galaksin niin kutsutuista ”muinaisista suvuista”. Näyttelijä Carrie Fisher kuoli äkillisesti Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Leia Organa. Näin Leia pääsi sisään palatsiin. Romanssi Leian ja Hanin välillä alkaa kukkia tämän jälkeen.

Leia Organa – Jedipedia

Ewokit vangitsivat heidät ansalla ja veivät heidät kyläänsä, missä he kohtelivat C-3PO:ta jumalana. Sovitusti Leia tapasi Khabarakhin Endorissa, mistä he suuntasivat yhdessä noghrin kotiplaneetalle, missä kuitenkin odotti ikävä yllätys keisarillisen tähtituhoojan muodossa. Wikimedia Commons. Aluksi Leia ei halua uskoa sitä, mutta tajuaa Luken puhuvan totta. Formaatti: DVD.