Lego Super Heroes 76051

Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa. Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Todennettu Jotta tarran voi siirtää, kannattaa tarran kiinnityskohtaan levittää hieman lasinpuhdistusainetta. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä. Minkä ikäiset lapset voivat leikkiä Legoilla? Arviot Tuotearvioita ei vielä OLE.

Käyttöohje Lego set 76051 Super Heroes Supersankarien sisällissota

Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Todennettu Kyllä, Lego- ja Duplo-palikat sopivat yhteen toistensa kanssa. Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa. Väistä Sotakoneen nuppipyssyjä. Todennettu Monet nykyaikaiset Lego-ohjeet sisältävät osaluettelon kirjasen lopussa.

lego super heroes 76051

Käyttöohje

Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Voiko Lego-ja Duplo-palikoita käyttää yhdessä? Miten minun kannattaa puhdistaa Lego-palikkani? Arviot Tuotearvioita ei vielä OLE. Yleisiä kysymyksiä Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Kun tarra on oikeassa paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu kiinni. Räjäytä seinät painamalla toisen kerroksen toimistossa olevaa kytkintä.

galaxy s8 2018

LEGO Super Heroes Supersankarien sisällissota – Lego | ellos

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta OLE apua? Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Räjäytä seinät painamalla toisen kerroksen toimistossa olevaa kytkintä. Käyttöohje Loading…. Todennettu Monet nykyaikaiset Lego-ohjeet sisältävät osaluettelon kirjasen lopussa.

LEGO Super Heroes Supersankarien Sisällissota – Lelut24

Yritä minimoida nämä tekijät Lego-lelujen säilytyspaikassa. Todennettu Et. Go to Top. Toimitus Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Paina tästä. Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta Object Linking and Embedding apua?