Lego Star Wars 7915

Katso myös muut kohteet: sauvoja, monoja, lautoja ja suksia Tori X-Wing Fighter. Postikulut 5,90eur. Varaosia myös on saatavilla. Star Wars X-Wing Poe. Tuotteet myydään käytettyinä, niille ei anneta takuuta eikä palautusoikeutta.

Lego 7915 Imperial V-wing Starfighter ( Star Wars ) 2011

Setissä on kaksi minifiguuria ; keisarillinen pilotti sekä astromekaniikkadroidi R2-Q2. Obsidian NX Wing. Lisätiedot Lego star wars Ikäsuositus v. Setin avaruusaluksen pääominaisuutena on liikkuvat siivet, joita voi liikuttaa lento- hyökkäysasennosta laskeutumisasentoon. Näytä wikiteksti.

lego star wars 7915

Hinta- ja tuotetiedot

Rakenna oma mahtava X-siipinen tähtihävittäjäsi ja istu ohjaamossa. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Eniten vieraillut sivut Uusimmit blogiviestit Keskustelupalsta. Puran ja pussitan Legot alkuperäiseen järjestykseen pusseihin. Kypärän värittäminen sopii periaatteessa sekä tytöille että pojille.

1003468 fiskars

LEGO Star Wars Imperial V-Wing Starfighter – Käytetty – Lelut24

Nyt myyntiin loistavassa kunnossa oleva paketti, mikä sisältää kaksi Star Wars episodien legendaarisinta alusta lego versioina: Millenium Falconin ja X-Wing Star Figthterin. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Postikulut 5. Sarja sisältää metallilevyt, joista on useita Salomon X-wing cm laskettelusukset.

LEGO – Star Wars – + – Tähtien sota: Pirate Tank – Catawiki

Käytetty, puutteita on, mutta äänet toimii. Kaikki osat tallessa ja hyväkuntoinen. Ryhdy vastarintaliikkeen sankariksi Poe Dameronin kanssa! Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Galaktisen tasavallan romahtamisen ja kloonisotien päättymisen jälkeen, keisarillisesta V-siipisestä tähtihävittäjästä tuli yksi kasvavan Imperiumin ensimmäisistä taistelualuksista. Sarja sisältää metallilevyt, joista on useita Star wars x wing.