Lego Pirates Island

Kysymykset Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia. He toimivat Keisarillisen Vartijoiden seuraajina taistellen merirosvoja vastaan. Explore Wikis Community Central. Esineiden lukumäärä 1. Sopimusehdot Sulje.

LEGO Pirates 70411 Treasure Island

Niiden päälle on asetettu musta kruunu. Mikäli epäilet rikosta tai huijausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme toisella lomakkeella. Nostaa ilmoituksen 4 viikon ajan kerran viikossa listan kärkeen. Alle tiilet ovat hyvässä kunnossa. Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin. Keisarilliset Sotilaat englanniksi Imperial Soldiers olivat ensimmäisten merirosvojen vastustajia ja tarinan ”hyviksiä”. Sarjanumero

lego pirates island

Halvin hinta:

Kausi Pirates sarjasta tehtiin uudelleen uudistettu versio vuonna jota ei tuotu suomeen ollenkaan. Vain laatikko on myös läsnä, mutta vaurioitunut. Loot Island. Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.

instax 10

Pirates | WikiPalikka | Fandom

Siitä tehtiin uudistettu versio vuonna mutta se jäi lyhyeksi poistuen vuonna Päivitä selaimesi optimoidaksesi käyttökokemuksesi. Siirry keskusteluun. Jaa ilmoitus Facebookissa. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan.

LEGO – Pirates – , , – Pirate island and 2 – Catawiki

Merkki Lego. Erotuksena aiemmista sotilas-osapuolista, Laivasto oli tyylillisesti selkeästi erilainen ottaen enemmän tyyliä Espanjalaisista konkistadoreista. Paketoiminen Käsikirjan kanssa. Viestisi on lähetetty onnistuneesti. Lähetän, kun maksu näkyy tililläni. Sopimusehdot Sulje.