Lego Friends Jungla

Lego friends jungla legot ovat lähinnä toimineet koristeina tyttöni huoneen ylähyllyllä. Rakennusohjeet löytyvät alla olevan linkin takaa:. Voit tehostaa rakentamista lataamalla LEGO® Building Instructions -sovelluksen, jotta pääset käsiksi intuitiiviseen Instructions PLUS -palveluun, jotta lapset voivat zoomata, kiertää ja katsella rakennettaan. Katso ilmoitukset Ohjeen ensimmäiseen osaan en Object Linking and Embedding vielä törmännyt. Yhdistelen postikuluja. LEGO® Friends on ylpeä voidessaan tukea National Geographic Explorersin työtä, jotka käyttävät luovuuttaan, uteliaisuuttaan ja intohimoaan suojellakseen viidakossa olevia uhanalaisia lajeja ja auttaakseen rakentamaan paremman maailman meille kaikille.

LEGO Friends – Jungle Rescue Base (41424)

Todella kiva ja monipuolinen setti. Kohteen toimituskuluihin merkitsen toimituksen halvimman mahdollisen toimitustavan mukaan. Kaikki ovat mukana Esittele lapset Jungle Rescue -sarjalle. Rakennusohjeiden puuttuminen ei Object Linking and Embedding kuitenkaan ongelma. Maksuehdot Käteisellä maksettaessa maksu tasarahalla. Uudenveroiset legot ovat lähinnä toimineet koristeina tyttöni huoneen ylähyllyllä. Pelastusoperaation viidakkotukikohta vuodelta

lego friends jungla

Hinta- ja tuotetiedot

LEGO® Friends on ylpeä voidessaan tukea National Geographic Explorersin työtä, jotka käyttävät luovuuttaan, uteliaisuuttaan ja intohimoaan suojellakseen viidakossa olevia uhanalaisia lajeja ja auttaakseen rakentamaan paremman maailman meille kaikille. Kaverit voivat nopeuttaa pelastaakseen laakson, joka on juuttunut puuhun mönkijässä, kun taas mökki antaa heille mahdollisuuden viettää aikaa. Rakennusohjeiden puuttuminen ei OLE kuitenkaan ongelma. Tämä mahtava viidakon pelastuslelu sisältää vaiheittaiset ohjeet. Se on loistava joululahja tai syntymäpäivälahja lapsille, jotka rakastavat eläinten hoitamista ja leikkimistä. Lego Friends: Jungle Rescue Base

kerrossänky varavuoteella

Lego Friends: Jungle Rescue Base –

Sulkeutuu Upeat lisävarusteet, kuten lelu-radiopuhelimet, eläinten pelastussarja ja robotti-cum-drone, pitävät pelin luovana. Yhdistelen postikuluja. Tämä puutalo-leikkisarja lego friends jungla 3 rakennettavaa mininukkehahmoa sekä 2 norsua ja 2 laiskiaista hahmoa. Viimeaikaiset katsomasi jalosteet. Lapset löytävät paljon tapoja leikkiä tämän viileän viidakon puutalon leikkisarjan kanssa metsän skannaamisesta droonilla, joka pelastaa vaurioituneet eläimet, ja auttaa klinikalla. Lue lisää Tuotekuvaus.

Lego Friends Jungle Rescue Base

Kaikki pohjat peitetty Tällä hauskalla setillä on laaja vetovoima. Todella kiva ja monipuolinen setti. Maksuehdot Käteisellä maksettaessa maksu tasarahalla. Osta heti tai ehdota myyjälle hintaa. Muut ostivat lisäksi.