Lego Creator Aston Martin 007

Lähes uudenveroinen – alkuperäispakkauksessa, Käsikirjan kanssa. Pääkotelon ulomman laskutusyksikkö. Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Luo uusi toivelista Sulje. Lue miten käsittelemme evästeisiin liitettyjä tietoja.

Lego Creator 10262, James Bond Aston Martin DB5

Avaa ovet, niin löydät yksityiskohtaisen sisustuksen, johon kuuluu piilotettava seurantatietokone ja ovilokero, jossa on puhelin. Avaa ovet, niin löydät yksityiskohtaisen sisustuksen, johon kuuluu piilotettava seurantatietokone ja ovilokero, jossa on puhelin. Palautetta sivustosta. Suositeltu ikä min. Toimitusaika 10 päivää.

lego creator aston martin 007

Luo ilmainen tilisi

Lavojen lähetysyksikkö. Tuote on lisätty toivelistalle. Ja kun on toiminnan aika, käännä kääntyvät rekisterikilvet, nosta takaikkunan luodinkestävä suoja, aktivoi pyöriin asennetut renkaanpuhkojat ja paljasta etusiiven konekiväärit vetämällä vaihdekeppiä taaksepäin. Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei OLE pyytänyt. Lue lisää Tuotteen tiedot. Tilaa uutiskirje.

hir2 polttimo

Osta LEGO Creator – James Bond Aston Martin DB5 ()

Ikäsuositus : yli 16v. Vaatii kokoamisen. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Pääkotelon ulomman lähetysyksikkö. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Käyttöehdot Palaute. Lisätiedot Lisätiedot Paino (fysiikka) 2.

LEGO Creator James Bond Aston Martin DB5 – Lelut24

Lisätiedot Lisätiedot Paino 2. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. The model has been designed to provide a challenging and rewarding building experience full of nostalgia—a must-have for fans of the Aston Martin DB5, James Bond movies and LEGO building sets. Tämä upea, vempaimia täynnä oleva malli vangitsee tutun vuosimallin brittiläisen urheiluauton eleganssin ja ajattoman hienostuneisuuden. Tukkupakkauksen korkeus. Pinterest Elektroninen posti.