Lego Creator 31020

Go to Top. Monet uudet Lego-setit sisältävät varaosia pienille palikoille. Lisätiedot Creator legoja 12e 5e ei ohjekirjaa 12e 5e ei ohjekirjaa 3e. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset. Lisätietoja on Legon sivustolla. Muutoin hyvä kuntoinen ja kaikki lego creator 31020 tallessa.

Please wait while your request is being verified…

Kun tarra on oikeassa paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu kiinni. Ei alkuperäisissä pakkauksissa. Miten voin estää Lego-lelujen värinmuutokset? Lego Creator 3in1 Erikoisteema Duplo sopii vähintään 1,5-vuotiaille. Close product quick view ×.

lego creator 31020

31020 Potkurikone

Lisätiedot Myydään Lego Creator Lego Creator -urheiluauto – Lego creator ilmoitusta löytyi. Maksu Istahda ohjaamoon ja kiidä avaruuteen upean astronauttiminihahmon kanssa. Hyppää tähän upeaan punaiseen urheiluautoon ja lähde tielle! Selaa Portable Document Format-tiedostoa nähdäksesi ne kaikki.

displayport dvi active adapter

Rakentamisohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Minulla on Lego Creator 3in1 -sarja, mistä löydän ohjeistot vaihtoehtoisille malleille? Ei alkuperäisissä pakkauksissa. Sähköiset osat puhdistetaan aina pelkällä kuivalla liinalla. Ohjeistot mukana. Lisätiedot Myydään kuvan Lego Creator setti. Kaikki muut osat ja ohjeistot tallella.

Lego creator –

Kärkkäinen Yleisiä kysymyksiä Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Lego creator Setistäni puuttuu Lego-palikka. Todella kiva esimerkiksi lasten leikkeihin tai keräilijän kaupunkiin mielikuvituksen mukaan.