Lego Com 42116

Pori Länsi-Pori. Lapsista on hauska rakentaa kuormaaja ja tutustua sitten sen kaikkiin ominaisuuksiin, kuten avattavaan ohjaamoon, nostettavaan ja kallistettavaan kauhaan, kojetauluun ja turvakehikkoon. Tulisijat ja hormit Takkatarvikkeet Avotakat. Naisten puvut Naisten ulkovaatteet Naisten sisävaatteet Naisten alusvaatteet Naisten kylpytakit ja yöasut Naisten urheiluvaatteet Naisten uima-asut Naisten asusteet Naisten sukat ja sukkahousut Naisten plus size -vaatteet Naisten äitiysvaatteet. Raisio Mylly. Ei saatavilla. Sen jälkeen mallista lego com 42116 rakentaa hot rodin.

LEGO Technic 42116- Pienkuormaaja

Valittu väri: lego com 42116. Maksun jälkeen tilauksen tuotteita ei voi palauttaa, eikä tilausta voi perua. The maximum number of products that can be compared is 4. Mopot ja tarvikkeet Mopokypärät ja tarvikkeet. Ei sovellu alle kolmevuotiaille. Välillä voi tutkia koneen realistisia toimintoja. Kattaminen Astiat Lasit Aterimet ja ottimet Mukit ja kupit Karahvit, kannut ja kaatimet Kahvi- ja teepannut Baari- ja viinitarvikkeet Lautasliinat ja juhlatarvikkeet Telineet ja asetit Pöytätabletit.

lego com 42116

Hinta- ja tuotetiedot

Seitsemän vuotta täyttäneet lapset innostuvat kuormaajan rakentamisesta — ja se on vasta alkua! Välillä voi tutkia koneen realistisia toimintoja. Pihakasvit Puuvartiset taimet Perennat Kesäkukat Kukkasipulit. Asiakkaiden arviot. Kuukauden digikirjakampanja. Ruoka ja juoma. Heijastavat tuotteet Muut heijastavat jalosteet Heijastinliivit Led-heijastimet Heijastimet.

deskjet 3650

Pienkuormaaja |

Kamerat ja videokamerat Action-kamerat Digikamerat Järjestelmäkamerat Kiikarit ja teleskoopit Videokamerat Kameratarvikkeet. Meikkisiveltimet ja muut tarvikkeet. Lisää toivelistaan. Terveys ja hyvinvointi. Katso kaikki LEGO-tuotteet.

Pienkuormaaja LEGO | S-kaupat ruoan elektroninen kauppa

Previous Slide Next Slide. Helsinki Herttoniemi. Valitse myymälä x. Sen jälkeen mallista voi rakentaa hot rodin. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! This item has been successfully added to your list. Valitse saatavuus myymälästä x.