Lego City Matkustajalentokone

Muut terveystuotteet. Your session is about to timeout due to inactivity. Valco baby. Selvitämme asiaa parhaillaan ja pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian. Autojen lastaaminen koneeseen on helppoa tämän ajoneuvonostimen avulla. Sade- ja hyttyssuojat. Ei-toiminnalliset Ei-toiminnalliset.

LEGO City 60262 Matkustajalentokone

Hauskat lastenleikit voivat alkaa heti! Uimapuvut, -housut. Sarjassa yhdistyvät värikkäät LEGO-rakennusosat, helppokäyttöinen laitteisto ja intuitiivinen, vedä ja pudota -tyyppinen, Scratchiin perustuva lohko-ohjelmointikieli. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Isot ja pienet, kolmiot ja neliöt tarttuvat kiinni toisiinsa sivuista. Pakkauksessa paljon erilaisia palikoita luovaan rakenteluun. Lennonjohtotornissa on tutka ja myyntiautomaatti.

lego city matkustajalentokone

Tuote-esittelyjärjestelmä

Tässä setissä on mukana mm. Lisää ostoskoriin. Uimaasut, -housut. Vastaavat tuotteet. Rullaluistimet ja muut. Sukat ja kengät. Object Linking and Embedding ensimmäinen:.

gin dag

LEGO City Matkustajalentokone – Muovit ja Lelu

Nännisuojat Rintojen suojakupit Rintapumput. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Palikat ja rakennussarjat. LEGO City. Peruuta Kirjaudu Rekisteröidy. LEGO Creator. Polku- ja kolmipyörät.

LEGO® City Matkustajalentokone | LEGO City

LEGO Friends. Tuote on lisätty toivelistalle. Eksoottiset eläimet. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Jalustat ja adapterit. Setti sisältää valtavan lentokoneen ja paikat lentäjän ja matkustajien minihahmoille. Sittereiden lisätarvikkeet.